Χαιρετισμός της Προέδρου

Από την τιμητική θέση του Προέδρου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, θα ήθελα να χαιρετίσω τους γνωστούς και άγνωστους φίλους του Συνδέσμου.

Είμαι σίγουρος, ότι  όλοι όσοι πέρασαν, πρόσφεραν και έζησαν όλα αυτά τα χρόνια το μεγάλωμα και την ανάπτυξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, νιώθουν την ίδια περηφάνια. Νιώθουν περήφανοι που είναι μέρος ενός οργανισμού, που στήθηκε εξ’ αρχής σε γερά θεμέλια χάρη στην αποφασιστικότητα και την επιμονή μια ομάδας εθελοντών, συνανθρώπων μας που έθεσαν σαν σκοπό τους να προσφέρουν ανακούφιση και φροντίδα στους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας. Να τους βοηθήσουν να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής, τόσο οι ίδιοι όσο και τα μέλη των οικογενειών τους.

Τα αρχικά βήματα δειλά και δύσκολα. Η αγάπη του κόσμου μεγάλη. Τόσο μεγάλη που μας δίνει το δικαίωμα να οραματιζόμαστε και προσβλέπουμε σε μέλλον όπου όλοι οι καρκινοπαθείς μας θα μπορούν να λαμβάνουν τις υπηρεσίες που δικαιούνται και αξίζουν.

Ο ρόλος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, εδώ και πολλά χρόνια, έχει ξεκαθαρίσει και επικεντρώνεται στην προσφορά ανακουφιστικής φροντίδας σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες κατευθυντήριες γραμμές. Οι υπηρεσίες μας συνεχώς αναβαθμίζονται  και  οι άνθρωποι που τις επανδρώνουν φροντίζουμε να έχουν τις γνώσεις και τα εφόδια που χρειάζονται για να προσφέρουν όσο το δυνατό περισσότερα.  

Όλοι εμείς λοιπόν, υποσχόμαστε να παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο και να εργαζόμαστε, πάντα με γνώμονα την πανανθρώπινη αξία της προσφοράς για το συνάνθρωπό μας.

Καλώ όλους, να ‘ρθείτε στην ομάδα μας για να  μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο, για να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα.

Μύρια Σταυράκη, Πρόεδρος