18 Φεβρουαρίου, 2021

Η μουσική μετατράπηκε σε αγάπη για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Στις 13 Φεβρουαρίου η μουσική έγινε αγάπη. Σε μια υπέροχη μουσική εκπομπή με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, που μεταδόθηκε από τον Αlpha Κύπρου, το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και με την εισφορά του στήριξε το πολυδιάστατο έργο του.

«Οι συμπολίτες μας, για ακόμα μια φορά, άνοιξαν μια μεγάλη αγκαλιά για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου» ανέφερε η Εκτελεστική Διευθύντρια του Συνδέσμου, κ. Μαρία Ιωαννίδου. «Παρά τις όποιες δυσκολίες, νιώθουμε δυνατοί γιατί γνωρίζουμε ότι η κυπριακή κοινωνία θα βρίσκεται πάντα δίπλα μας, ώστε να μπορούμε να μένουμε προσηλωμένοι στη φιλανθρωπική μας αποστολή και να συνεχίζουμε την απρόσκοπτη προσφορά υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας σε χιλιάδες ασθενείς και μέλη των οικογενειών τους».

«Αυτή η βραδιά δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τη χορηγία της Lidl Κύπρου» επεσήμανε η κ. Ιωαννίδου η οποία πρόσθεσε ότι εκτός από την πλήρη κάλυψη του επισιτιστικού προγράμματος του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας ‘Αροδαφνούσα’, η Lidl Κύπρου φέτος «υιοθετεί» και ένα δωμάτιο στο Κέντρο, καλύπτοντας τα λειτουργικά του έξοδα. «Η Lidl Κύπρου είναι πλέον μέλος της οικογένειας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και τους ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξη που μας δείχνουν από το 2013».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου λάμβανε εισφορές από φίλους και υποστηρικτές του Συνδέσμου, τους οποίους ευχαριστεί θερμά.

Ευχαριστίες, επίσης, απευθύνει και προς τους μεγάλους δωρητές της βραδιάς:

Κύπρος και Έλενα Τσέντα
NIPD Genetics Κλινικά και Μοριακά Εργαστήρια
APS Debt Servicing Cyprus Ltd
KRESTON Ioannou & Theodoulou
Michael Kyprianou & Co LLC
ΚΟΝΕ Elevators Cyprus
EY Κύπρου
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
AGP Law Firm | A.G. Paphitis & Co. LLC
Cyproman Services Ltd. & Cyprofund Administration Services Limited
Deloitte
Hermes Airports
KPMG στην Κύπρο
Rockland Oneill Development
Swarovski
Symeonides Group of Companies
Thermomix
VTT Vasiliko Ltd (VTTV)
MOI Worldwide
e-marpro

Τέλος, θερμές ευχαριστίες απευθύνονται προς την Άλκηστη Πρωτοψάλτη που μας ταξίδεψε με τη φωνή της, τον Alpha Κύπρου για τη φιλοξενία της εκπομπής και την MSPS Cyprus για την υποστήριξη στη διοργάνωση της όλης πρωτοβουλίας.

Οι εισφορές προς τον Σύνδεσμο συνεχίζονται μέσω της ιστοσελίδας του στο www.anticancersociety.org.cy ή μέσω sms στον αριθμό 7060 γράφοντας τον κωδικό CAS(κενό)3 για εισφορές 3 ευρώ και CAS(κενό)5 για εισφορές 5 ευρώ.

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε με βάση την Άδεια Εράνου: ΝΠ 69/2020