16 Απριλίου, 2021

Ψηφιακή Πορεία Χριστοδούλας 2021 - Πόσταρε κάτι κίτρινο

 

Πραγματοποιούμε και φέτος «Ψηφιακή Πορεία Χριστοδούλας» μαζί με τον διαχρονικό μας σύμμαχο την Τράπεζα Κύπρου. Μπορεί η πανδημία να μην μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη Πορεία Χριστοδούλας, όμως ας στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι «στη μάχη ενάντια στον καρκίνο»!

Ως ένδειξη συμπαράστασης στο έργο του Αντικαρακινικού Συνδέσμου Κύπρου, βρείτε κάτι κίτρινο (το χρώμα-σύμβολο της Πορείας), και ποστάρετε τη φωτογραφία σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #stiMaxi2021 και κάνοντας tag τις σελίδες του Συνδέσμου:

Facebook: https://www.facebook.com/anticancer.cy/

Instagram: https://www.instagram.com/anticancer_cy/

Twitter: https://twitter.com/Anticancer_cy

 

Ασφαλής συμμετοχή και αποποίηση ευθύνης για Ψηφιακή Πορεία Χριστοδούλας 2021

Η πρωτοβουλία στοχεύει σε μαζική συμμετοχή για ευαισθητοποίηση του κοινού. Μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε αντί για την παραδοσιακή Πορεία Χριστοδούλας, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου επέλεξε την αξιοποίηση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Λόγω του ότι η κοινοποίηση φωτογραφιών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εμπεριέχει κινδύνους για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των φυσικών προσώπων, παρακαλούμε όπως αποφύγετε την κοινοποίηση φωτογραφιών ανηλίκων, ευπαθών ομάδων, φωτογραφιών που αποκαλύπτουν δεδομένα που αφορούν την υγεία ή τη συμπερίληψη στη φωτογραφία άλλων ατόμων των οποίων δεν έχετε λάβει τη συγκατάθεσή τους. Εάν δεν θέλετε η ανάρτηση σας να είναι προσβάσιμη στο ευρύ κοινό, μπορείτε να αλλάξετε τις παραμέτρους δημοσίευσης ή προστασίας απορρήτου της ανάρτησης. Η χρήση του hashtag με κοινοποίηση στο ευρύ κοινό επιτρέπει στον οποιοδήποτε να ανιχνεύσει την ανάρτηση σας και να την κοινοποιήσει σε τρίτους που δεν ελέγχετε ή πιθανόν να μην γνωρίζετε εσείς. Συμμετέχετε στην «ψηφιακή» Πορεία Χριστοδούλας υπεύθυνα, με ασφάλεια και με γνώμονα την προστασία του δικαιώματος ιδιωτικής ζωής. Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμός Κύπρου δεν φέρει καμία ευθύνη για περιεχόμενο τυχόν κοινοποιήσεων που γίνονται από εσάς ή από αναδημοσιεύσεις τρίτων για σκοπούς της «ψηφιακής» Πορείας Χριστοδούλας ή συνέπειες που προκύπτουν από συσχέτιση τους με το hashtag #stimaxi2021