17 Οκτωβρίου, 2020

Ποδηλασία 143 χιλιόμετρα για φιλανθρωπικό σκοπό

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, φιλανθρωπική ποδηλασία με σκοπό την συλλογή εισφορών για την ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, καθώς και του Συνδέσμου Ένα όνειρο, Μια ευχή.

Η ποδηλασία διοργανώθηκε από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, σε συνεργασία με τη Διοίκηση των Βρετανικών Βάσεων και τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Άντρης Αναστασιάδη και του Διοικητή των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο, Major General Rob Thomson.

Ξεκινώντας από το χωριό Αυδήμου, οι 30 περίπου ποδηλάτες, διένυσαν 143 χιλιόμετρα, περνώντας από τις κοινότητες στις περιοχές των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου και Δεκέλιας, καταλήγοντας στον Αστυνομικό Σταθμό του Αγίου Νικολάου Αμμοχώστου. Σε όλες τις στάσεις, τους ποδηλάτες υποδέχονταν παιδάκια που στηρίζει ο Σύνδεσμος Ένα όνειρο, Μια ευχή, καθώς και εθελοντές του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Στη λήξη, οι εκπρόσωποι και των δύο Συνδέσμων εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες τόσο προς τους διοργανωτές της εκδήλωσης, όσο και προς όλες τις κοινότητες, τους τοπικούς Συλλόγους και τις εταιρείες που στήριξαν την όλη διοργάνωση και συνέβαλαν στην οικονομική στήριξη των Συνδέσμων και κατ’ επέκταση όλων όσων βρίσκονται αντιμέτωποι με τον καρκίνο.

Κατά την εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής όπως  από το Υπουργείο Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.