21 Σεπτεμβρίου, 2016

Παράδοση λεωφορείου από την ΟΠΑΠ Κύπρου

Με μεγάλη χαρά ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου αποδέκτηκε την χορηγία της ΟΠΑΠ Κύπρου, ενός λεωφορείου που θα εξυπηρετεί αποκλειστικά την καθημερινή μεταφορά των καρκινοπαθών της επαρχίας Λεμεσού από και προς το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου και το Ογκολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, για τη θεραπεία και την παρακολούθησή τους από τους γιατρούς τους.

Σήμερα 21/09/2016, στα κεντρικά γραφεία  του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας Αροδαφνούσα, έγινε η παράδοση του λεωφορείου από το μέλος του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ κ. Χαράλαμπο Χρίστου συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών του Συνδέσμου.

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου λειτουργεί δωρεάν από το 2000 την υπηρεσία μεταφοράς που εξυπηρετεί ασθενείς από τις Επαρχίες Πάφου, Λεμεσού, Λάρνακας και Αμμοχώστου οι οποίοι αναγκάζονται να έρχονται στην Λευκωσία αφού μέχρι σήμερα μόνο στην πρωτεύουσα παρέχονται οι θεραπείες τους. Να σημειωθεί ότι κατά την περσινή χρονιά έγιναν στο σύνολο 6.200 μεταφορές.

Η παραλαβή των ασθενών γίνεται από συγκεκριμένα σημεία κάθε επαρχίας και το μεσημέρι, μετά τη θεραπεία τους επιστρέφουν πίσω.

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην ΟΠΑΠ Κύπρου η οποία με την συνεισφορά της για αγορά λεωφορείου διευκολύνει τον Σύνδεσμο για την διακίνηση των ασθενών.