23 Ιουνίου, 2020

Επαναλειτουργία της δωρεάν μεταφοράς ασθενών από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Τη δωρεάν μεταφορά ασθενών επαναλειτουργεί από την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου. Η Υπηρεσία Μεταφοράς Ασθενών ανέστειλε τη λειτουργία της λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό και τώρα ξεκινά πάλι τη λειτουργία της μεταφέροντας ασθενείς από όλες τις πόλεις προς το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία, τις Ογκολογικές Κλινικές στα Γενικά Νοσοκομεία Λευκωσίας και Λεμεσού και στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο στη Λεμεσό.

Η Υπηρεσία Μεταφοράς Ασθενών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου θα προσφέρεται τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας όπως είναι η διατήρηση αποστάσεων ασφαλείας και η υποχρεωτική χρήση μάσκας. Θα δοθεί προτεραιότητα σε ασθενείς που χρειάζεται να επισκέπτονται τα ογκολογικά κέντρα καθημερινά για τη θεραπεία τους ή/και δεν έχουν άλλο μεταφορικό μέσο.

Οι ασθενείς θα μπορούν να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για μεταφορά μέχρι τις 1.00 μ.μ. της προηγούμενη μέρας και θα εξυπηρετούνται με σειρά προτεραιότητας. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για προκράτηση θέσης είναι από Πάφο 99549207 (Ανδρέας Σταυρινός) από Λεμεσό 99694213 (Γιώργος Χριστοδούλου) και από Ελ. Αμμόχωστο και Λάρνακα 99561984 (Παναγιώτης Γιωργαλλής).