21 Ιουνίου, 2018

Εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμή των εθελοντών της Τράπεζας Κύπρου

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιουνίου στο Προεδρικό Μέγαρο, η Τράπεζα Κύπρου ευχαρίστησε τους εθελοντες της, οι οποίοι εργάστηκαν κατά την φετινή 43η Πορεία Χριστοδούλας.

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είπε πως δεδομένων των έργων επέκτασης του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας Αροδαφνούσας και τους στόχους που έχει θέσει ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου,η συνεισφορά των εθελοντών της Τράπεζας Κύπρου θεωρείται απαραίτητη προιπόθεση για την χρηματοδότηση των  προγραμμάτων και  την δωρεάν παροχή υπηρεσιών στους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας.

Ο κ.Χούρικαν , διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου, δήλωσε υπερήφανος το προσωπικό και ευχαρίστησε  τους 670 εθελοντές για την προσφορά  τους.

Τέλος ο Προέδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου αφού ευχαρίστησε τους εθελοντές και όλο το προσωπικό της Τράπεζας για την 20χρονη στήριξη τους προς τον Σύνδεσμο  ανέφερε ότι  όταν  βάζεις μπροστά τον άρρωστο,δεν μπορεί παρα να παίρνεις σωστές αποφάσεις.Το συμφέρον του αρρώστου και κανενός άλλου πρέπει να είναι το μότο όλων,της πολιτικής ηγεσίας, των Βουλευτών και των επιστημόνων επειδή μόνο έτσι εξυπηρετείται σωστά  ο άρρωστος.