29 Ιουνίου, 2021

Beyond The Surface

Φωτογραφική έκθεση της Πόπης Θεοκλήτου για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Η διεθνώς αναγνωρισμένη Κύπρια φωτογράφος, Πόπη Θεοκλήτου, παρουσιάζει τη συλλογή «Beyond The Surface» και διαθέτει τα έσοδα από τις πωλήσεις των φωτογραφιών για τη στήριξη των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Εκτός από διάφορες εκθέσεις στην Κύπρο, η κ. Θεοκλήτου παρουσίασε το έργο της σε εκθέσεις  και διαγωνισμούς στο εξωτερικό σε χώρες όπως η Ισπανία και η Ελλάδα όπου απέσπασε σειρά βραβείων και επαίνων. Παράλληλα διετέλεσε κριτής σε διαγωνισμούς φωτογραφίας.

Η συλλογή «Beyond The Surface» μας ταξιδεύει στο γαλάζιο της θάλασσας, στο χορό των κυμάτων, στην αλμύρα που μένει στο κορμί μας και στον ζεστό ήλιο που μας αγγίζει το πρόσωπο και τη ψυχή μας.  Δύο από τις φωτογραφίες της συλλογής  (Vitamin Sea και Bikinis and Flip Flops) φιλοξενούνται στη Έκθεση  «The Wall» στο κέντρο της Πάφου για 10 μήνες.

Οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες προς πώληση σε απλή εκτύπωση, τοποθέτηση σε ξύλινο πλαίσιο και γυαλί και εκτύπωση σε καμβά σε επιλογή διάφορων μεγεθών.Θα εκτυπωθούν 7 αντίγραφα από κάθε φωτογραφία.Οι εκτυπώσεις γίνονται με τη στήριξη του κ. Στέλιου Παφίτη και του Obscura Photo Studio.

Για αγορές πατήστε εδώ: https://eshop.anticancersociety.org.cy/el/eshop-products?category=photografies

Δείτε όλη την έκθεση πιο κάτω.