05 Απριλίου, 2016

41η Πορεία Χριστοδούλας 2016

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου και η Τράπεζα Κύπρου διοργανώνουν την 41η Πορεία Χριστοδούλας.

Την Κυριακή 17 Απριλίου, 2016 όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, ριχνόμαστε «ΣΤΗ ΜΑΧΗ» ενάντια στον καρκίνο. Συμμετέχουμε στη μεγαλύτερη εκδήλωση έκφρασης συμπαράστασης της κυπριακής κοινωνίας, προς τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους.

Η αγάπη του κοινού αλλά και η συγκινητική στήριξη εταιριών, οργανισμών και οργανωμένων συνόλων, που αγκάλιασαν το θεσμό, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το φιλανθρωπικό μας έργο- την παροχή Ανακουφιστικής Φροντίδας προς τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους.

Τα Κέντρα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» και «Ευαγόρειο», οι Υπηρεσίες Κατ’ οίκον φροντίδας, Ψυχοκοινωνικής στήριξης, Μεταφοράς Ασθενών και όλες οι υπόλοιπες υποστηρικτές υπηρεσίες θα συνεχίσουν να προσφέρονται εντελώς δωρεάν στους καρκινοπαθείς με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε όλα τα στάδια της ασθένειας τους.

Το όραμα μας για συνεχή αναβάθμιση και επέκταση των υπηρεσιών μας, με τη στήριξη σας θα γίνει πραγματικότητα και οι καρκινοπαθείς μας θα νιώσουν ότι σε κάθε στάδιο της ασθένειάς τους και του δικού τους προσωπικού αγώνα, θα βρίσκουν πάντα σύμμαχο τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και μαζί θα δίνουμε τη ΜΑΧΗ ενάντια στον καρκίνο, τη μάχη για τη ζωή και την ελπίδα.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου σε Διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου, τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κυπριακή κοινωνία, στήριξε με θέρμη το έργο του Συνδέσμου.