23 Φεβρουαρίου, 2016

Σόλων Τριανταφυλλίδης: Ένας σπουδαίος οραματιστής

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση και το Προσωπικό του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, εκφράζει και δημόσια θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια, προς την οικογένεια του αείμνηστου Σόλωνα Τριανταφυλλίδη.

Ο Σόλωνας Τριανταφυλλίδης, από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου από το 1988 - 2005, με διορατικότητα και αποφασιστικότητα συνέβαλε τα μέγιστα στην καταπολέμηση του καρκίνου, με τη δημιουργία του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου. Πρόκειται για μεγάλη προσφορά προς την κοινωνία και ένα έργο που άλλαξε ουσιαστικά τις ιατρικές υπηρεσίες προς τους καρκινοπαθείς του τόπου μας.

Στήριξε και βοήθησε με ποικίλους τρόπους τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, με σημαντικότερο την απόφαση της Τράπεζας Κύπρου να καταστεί ο κύριος και διαχρονικός υποστηρικτής του Συνδέσμου από το 1999. Η απόφαση αυτή έδωσε ώθηση και βάσεις ώστε ο Σύνδεσμος να θέσει ψηλούς στόχους με κύρια επιδίωξη τη βελτίωση της ποιότητας και την ένταξη νέων προγραμμάτων και υπηρεσιών προς όφελος των καρκινοπαθών συνανθρώπων μας.

Αιωνία του η μνήμη.