15 Ιουνίου, 2016

Νέο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Lidl

Απίστευτη λάμψη, αμέτρητα χρώματα και νέα σχέδια είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του πιο ιδιαίτερου FashionShow του φετινού Καλοκαιριού, που πραγματοποιήθηκε Τετάρτη βράδυ, 15 Ιουνίου, στον ειδικά διαμορφωμένο ‘εξωτικό’ κήπο της LidlFoodAcademy, Στασικράτους 23, στη Λευκωσία.

Στο κλείσιμο της επίδειξης μόδας, η κ.Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Lidl, αφού ευχαρίστησε τους συντελεστές, παρουσίασε το νέο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Lidl σύμφωνα με το οποίο, η LidlCyprus μαζί με τους πελάτης της υιοθετούν εξολοκλήρου το τμήμα σίτισης της Αροδαφνούσας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Όλα τα γεύματα ασθενών, μισθοί μαγείρων και βοηθών, εξοπλισμός, συντήρηση της κουζίνας και γενικά όλα τα έξοδα που αφορούν τα γεύματα των ασθενών τα αναλαμβάνει η LidlCyprus που καλεί τους πελάτες της να συμπράξουν στη στήριξη της Αροδαφνούσας αγοράζοντας μια ‘Lidl - Buythebag, carrytheCause’.

‘Σχεδιάσαμε μια τσάντα η οποία εκτός από μόδα, κουβαλά μαζί της αγάπη, προσφορά και ελπίδα’ δήλωσε η κ. Αδαμίδου. ‘Για να φτιάξουμε τη τσάντα αυτή, συνεργαστήκαμε με δυο κορυφαίους σχεδιαστές μόδας το Δήμο Νατάρ και τον Ανδρέα Γεωργίου. Τους NatarGeorgiou. €5 από κάθε πώληση θα ενισχύουν το Τμήμα Σίτισης της Αροδαφνούσας. Η Τσάντα θα κυκλοφορήσει αρχικά σε 3 μοναδικά σχέδια NatarGeorgiou και σε περιορισμένο αριθμό, και σύντομα  θα βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα Lidl’

 Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε η Αντιπρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου κ. Μύρια Σταυράκη η οποία ευχαρίστησε την Lidl για τη συνεχή υποστήριξή της και ιδιαίτερα για τη νέα της πρωτοβουλία που ενισχύει την Αροδαφνούσα και τον σκοπό της που είναι η παροχή φροντίδας στους καρκινοπαθείς, καθώς και στη διαφώτιση του κοινού, για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.