31 Ιανουαρίου - 05 Φεβρουαρίου, 2017

Παγκόσμια Μέρα Καρκίνου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου, Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, ο ΠΑΣΥΚΑΦ, η Europa Donna Κύπρου, ο Europa Uomo Κύπρου, το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, Ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Φοιτητών Ιατρικής υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και τη στήριξη της Εθνικής Επιτροπής για τον Καρκίνο, διοργανώνουν Παγκύπρια εκστρατεία διαφώτισης.

Στα πλαίσια της εβδομάδας ενημέρωσης, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 21:30 ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΕΝΑΛΛΑΞ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 11:00-14:00

ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ
MYMALL , ΛΕΜΕΣΟΣ
KINGS AVENUE MALL, ΠΑΦΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 11:00-14:00, MALL OF CYPRUS, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Με το γενικό σύνθημα «Μπορούμε! Μπορώ!» η Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου προσεγγίζει θετικά και προληπτικά την αντιμετώπιση του καρκίνου τονίζοντας ότι υπάρχουν λύσεις που είναι εφικτές, αλλά χρειάζονται στόχευση και συστηματική δράση. Η εκστρατεία που πραγματοποιείται Παγκόσμια επικεντρώνεται στο τι μπορούμε να κάνουμε συλλογικά και ατομικά.

Μπορούμε να στηρίξουμε!
Μπορώ να πετύχω περισσότερα!
Μπορούμε να επηρεάσουμε!
Μπορώ να αγαπώ!