27 Νοεμβρίου, 2016

Christmas Spectacular

Η Carob Mill Restaurants διοργανώνει κάθε χρόνο τη φαντασμαγορική Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου στον Χαρουπόμυλο Λανίτη. Η εκδήλωση έχει πλέον θεσμοθετηθεί αφού πέραν των 3000 ατόμων παρευρίσκονται στην διοργάνωση κάθε χρόνο.

Φέτος όπως και πέρσι η Carob Mill Restaurants θα στηρίξει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου φιλοξενώντας την Χριστουγεννιάτικη αγορά, «Δώσε Φως σε μια ζωή» με την ΑΗΚ Διαχρονικό Υποστηρικτή του Συνδέσμου ενώ μέσα από την πώληση Χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων θα προσφέρει και η ίδια η εταιρεία τα καθαρά έσοδα της διοργάνωσης προς τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χορευτικές παραστάσεις, εργαστήριο Art & Crafts, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής για τους μικρούς φίλους, χορωδιακά συγκροτήματα, παράσταση από την μπάντα Batukinio, λαμπαδηφορία από το Σώμα Κυπρίων Οδηγών και πολλούς Χριστουγεννιάτικους ήρωες που θα ψυχαγωγούν τα παιδιά. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα προσφέρονται δωρεάν ζεστά ροφήματα για όλους.

Επιπρόσθετα και αυτή τη χρονιά η Carob Mill Restaurants αποφάσισε να συνεχίσει το έργο της για την συλλογή χριστουγεννιάτικων δώρων κι έτσι ο Άγιος Βασίλης θα «λαμβάνει αντί να μοιράζει» δώρα προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να καλύψει τις ανάγκες άπορων οικογενειών της πόλης (για περισσότερες πληροφορίες: 25820430).