24 Σεπτεμβρίου, 2021

10 χρονα Ευαγορείου

Από το 1971, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου. Έγνοια και καθήκον όλων είναι να προσφέρουμε φροντίδα και υπηρεσίες τις οποίες συνεχώς προσπαθούμε να  εξελίσσουμε  και να αναβαθμίζουμε, ούτως ώστε να καλύπτουν ολιστικά τις ανάγκες των καρκινοπαθών.   

Το 2011 ο Σύνδεσμος έκανε ένα μεγάλο βήμα, με την ίδρυση του «Ευαγόρειου» Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό, όπου  προσφέρονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ημερήσιας φροντίδας,  σε ένα σύγχρονο Κέντρο με άνετους χώρους εξυπηρέτησής των ασθενών μας. Το έργο αυτό αποτελούσε για δεκαετίες στόχο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και υλοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των παιδιών του αείμνηστου Ευαγόρα Λανίτη. 

Φέτος, γιορτάζουμε 10 χρόνια λειτουργίας του «Ευαγόρειου» Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας. 

Στο πλαίσιο της εορτής των 10 Χρόνων ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου διοργανώνει μια βραδιά με όμορφες μελωδίες από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:00 στο Πάρκο Γλυπτικής «Μικρή Σαλαμίνα» του Φίλιππου Γιαπάνη στη Φασούλα Λεμεσού. Μαζί τους η Μαρία Θεοδότου και ο Στέλιος Κωνσταντάς. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα τιμηθούν άτομα που με ευαισθησία και ανιδιοτέλεια προσέφεραν ουσιαστική και πρακτική στήριξη για τον Σύνδεσμο στην επαρχία της Λεμεσού. Στο τέλος της βραδιάς θα ακολουθήσει δεξίωση.

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές για την στήριξη, γενναιοδωρία και συμβολή τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και πώληση εισιτηρίων καλέστε στο 25372990.