23 Ιανουαρίου, 2021

Βήμα – Βήμα για την Αροδαφνούσα

Το ερχόμενο Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, ο εθελοντής πεζοπόρος Αλέξης Σοφοκλέους θα διανύσει πεζοπορία 20 χιλιομέτρων με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» που λειτουργεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου. Ο κ. Σοφοκλέους θα καλύψει περιμετρικά τη Λευκωσία, από το γραφικό Καϊμακλί προς την Πλατεία Ελευθερίας, το Μετόχι Κύκκου, τον Αρχάγγελο, τη συμβολή Σπύρου Κυπριανού και Ιωσήφ Χατζιωσήφ και, τέλος, την Αροδαφνούσα.

Μεταφέροντας το μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης, ο κ. Σοφοκλέους καλεί το κοινό να συμμετέχει είτε περπατώντας λίγο μαζί του είτε κάνοντας εισφορά για την Αροδαφνούσα. «Η κάθε εισφορά είναι για εμάς εξαιρετικά πολύτιμη», αναφέρει η Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, κ. Νικολέτα Αθανασιάδου, προσθέτοντας «Τον τελευταίο χρόνο αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η πανδημία του COVID-19 μας επηρέασε όλους. Παρά τις προκλήσεις, όμως, η Αροδαφνούσα συνέχισε απρόσκοπτα την προσφορά φροντίδας σε καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας, προσαρμοσμένη, πλέον, στα νέα δεδομένα. Οι ανάγκες μας για τη λειτουργία του Κέντρου είναι μεγάλες και είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι άτομα όπως ο κ. Σοφοκλέους, αναλαμβάνουν ανιδιοτελείς πρωτοβουλίες καλοσύνης και προσφοράς. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Σοφοκλέους και ευελπιστούμε ότι η ενέργεια του θα αγκαλιαστεί από το κοινό».

Πως μπορείτε να βοηθήσετε:

  • Με εισφορά στην ιστοσελίδα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου www.anticancersociety.org.cy (Είδος «Απλή Εισφορά» - Περιγραφή «Βήμα-Βήμα για την Αροδαφνούσα»)
  • Με εισφορά μέσω SMS στον αριθμό 7060 με κωδικό CAS 5 για εισφορές €5, CAS 3 για εισφορές €3, CAS 1 για εισφορές €1

Σε όλη τη διαδρομή θα τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα και οδηγίες του Υπουργείου Υγείας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Για συμμετοχή στην πεζοπορία και για οδηγίες προστασίας καλέστε το τηλέφωνο 22446294.

Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Βήμα-Βήμα την Κύπρο», μέσω της οποίας ο  κ. Σοφοκλέους από τον περασμένο Νοέμβριο, στηρίζει φιλανθρωπικούς συνδέσμους, ιδρύματα και οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.