13 Ιουνίου - 31 Μαΐου, 2018

Φιλανθρωπικό κονσέρτο Κλασσικής Μουσικής

 

Η NETinfo διοργανώνει φιλανθρωπικό κονσέρτο με τους Select Strings Sextet, μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Μολδαβίας και  τη νεαρή σολίστ Mihaela Agafița

Η  εταιρεία NETinfo Plc διοργανώνει το φιλανθρωπικό κοντσέρτο κλασσικής μουσικής με τους Select Strings Sextet και τη νεαρή σολίστ Mihaela Agafița από την Μολδαβία, την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, η ώρα 20:30 στο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία. Όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για στήριξη των προγραμμάτων και υπηρεσιών του.

Το κοντσέρτο διοργανώνεται με τη στήριξη του Δήμου Αγλαντζιάς, υπό την αιγίδα του αξιότιμου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, κο Κώστα Χαμπιαούρη. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης το Ράδιο Πρώτο.

Τη σολίστ θα συνοδεύει εξαμελής ορχήστρα, μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Μολδαβίας. Μαέστρος της ορχήστρας θα είναι ο Mihail Agafita ο οποίος αναγνωρίστηκε  ως «ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους μαέστρους της Ευρώπης».Μέσα στα 20 χρόνια εμπειρίας του,ο Mihail Agafita έχει διευθύνει πάνω από 500 συμφωνικές συναυλίες, όπερες και παραστάσεις μπαλέτου σε όλο τον κόσμο και τώρα τελεί ως κύριος μαέστρος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Μολδαβίας.

Τιμή εισιτηρίου: €15

Η προπώληση εισιτηρίων άρχισε στο: www.tickethour.com.cy και ACS courier σε όλες τις πόλεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε το 7777 7040.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:30 και οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:30.